2 SOORTEN SNACKBROOD

snackbrood gevuld met kruidenboter

Tijdens de feestdagen mag het eten allemaal net iets extra’s hebben of iets uitgebreider zijn. Deze snackbroden zijn heel makkelijk te maken en doen het goed als warme snack op tafel of bij soep. Ik vulde hiervoor één stokbrood met kruidenboter en één stokbrood met rode pesto en plakjes kaas.

Ingrediënten

  • 2 kleine afbak stokbroden of 1 grote
  • kruidenboter (zelfgemaakt of kant-en-klaar)
  • plakjes kaas
  • rode pesto of zongedroogde tomaten in stukjes

Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking van het afbakbrood (meestal 200-220 graden).

Snijd met een mes plakjes in het stokbrood, maar zorg ervoor dat je het brood niet helemaal doorsnijd. Het brood moet aan de onderkant nog vast blijven zitten. Vul nu één stokboord met stukjes kruidenboter tussen de plakjes. Vul het andere brood met rode pesto en tussen elk plakje een stukje kaas.

Leg de snackbroden op een stuk aluminiumfolie op de bakplaat en bak ze in ongeveer 10 minuten af in de oven. Je kunt de snackbroden ook van tevoren bakken en daarna nog even kort afbakken voor gebruik.

snackbrood gevuld rode pesto en kaas

Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestEmail to someonePrint this page

6 gedachten over “2 SOORTEN SNACKBROOD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *