EIERSALADE

eiersaladeLekker op een toastje bij de borrel of op brood, zelfgemaakte eiersalade!

 Ingrediënten (voor een flinke kom)

  • 10 eieren
  • 1 kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel ketjap
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • 1 eetlepel bieslook
  • peper en zout
  • peterselie

Breng de eieren in een pan met water aan de kook en laat ze 10 minuten koken. Houd de eieren daarna even onder de koude kraan en pel de schil eraf. Je kunt de eieren nu zo fijn snijden als je wilt.

Schil en snipper de ui en knoflook fijn. Doe ze met alle overige ingrediënten in een kom en meng het ei er door heen. Breng op smaak met peper en zout. Garneer de eiersalade eventueel met een beetje peterselie of bieslook.

eiersalade

Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestEmail to someonePrint this page

2 gedachten over “EIERSALADE

Laat een reactie achter op Trudy Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *