BELEGD TURKS BROOD

belegd turks brood

Een heel Turks brood beleggen is erg handig als je voor een groot gezelschap broodjes moet smeren. Beleg een brood, snijd hem in acht stukken en klaar ben je! Ook ideaal omdat je een Turks brood natuurlijk met allerlei soorten beleg kunt vullen. Ik vulde mijn brood met kruidenboter, rosbief, rucola, zongedroogde tomaten en pijnboompitjes.

Ingrediënten (voor 8 stukken)

  • 1 Turks brood
  • 1,5 pakje rosbief
  • 75 gram rucola
  • 1 bakje zongedroogde tomaten
  • 50 gram pijnboompitten
  • kruidenboter

Verwarm het brood ongeveer 5 minuten in de oven op 180 graden zodat deze een knapperig korstje krijgt. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.

Snijd het brood vervolgens doormidden en besmeer royaal met kruidenboter. Beleg het Turks brood dan met de rosbief, rucola, zongedroogde tomaten en pijnboompitten.

belegd turks brood

Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestEmail to someonePrint this page

7 gedachten over “BELEGD TURKS BROOD

  1. Lijkt lekker :)! Zou ik het ook een dag van tevoren kunnen maken? En dan verpakken in vershoudfolie, en pas in stukken snijden als het wordt geserveerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *