VOLG ETENVANEEFKE VIA SOCIAL MEDIA

Zoals je misschien hebt gezien, heeft EtenvanEefke een kleine metamorfose ondergaan. Ik was nog niet helemaal tevreden met de functies en de lay-out, dus ben ik langzaam het een en ander aan het aanpassen. Dit gaat in kleine stapjes (gezien het gebrek aan tijd en ervaring met dit soort dingen), dus de komende weken zal ik nog wat kleine veranderingen doorvoeren.

Daarnaast zie ik dat elke dag meer mensen EtenvanEefke weten te vinden. Dit is erg leuk om te zien! Je kunt natuurlijk elke dag even komen kijken of er nieuwe recepten zijn geplaatst, maar er zijn meerdere mogelijkheden om niets van EtenvanEefke te hoeven missen. In dit bericht laat ik je zien hoe je EtenvanEefke kunt volgen.

Like EtenvanEefke op Facebook

Op Facebook vind je de pagina EtenvanEefke. Hier plaats ik alle nieuwe recepten, maar ook verschillende links en andere berichtjes. Door deze Facebookpagina te ‘liken’ blijf je op de hoogte van alle berichten en kun je deze ook delen of er op reageren. Dus klik op onderstaande afbeelding en like EtenvanEefke!

etenvaneefke op facebook

Volg EtenvanEefke op Bloglovin

Als je aangemeld bent bij Bloglovin kun je zelf kiezen welke blogs je wilt volgen. Je krijg dan alle nieuwe berichten op de blogs die jij volgt continue in een handig overzicht te zien. Bloglovin is dan ook het eerste wat ik ’s ochtends check als ik net wakker ben. Tijdens het ontbijt even rustig bij lezen welke recepten medebloggers hebben geplaatst, heerlijk! Je kunt EtenvanEefke ook volgen via Bloglovin.

etenvaneefke bloglovin

Volg EtenvanEefke op Instagram

Via Instagram deel ik foto’s die ik met mijn mobiele telefoon maak. Soms van gerechten die je later op EtenvanEefke vind, maar ook andere foto’s van leuke/lekkere dingen die ik tegen kom. Heb je zelf een Instagram-account, dan kun je EtenvanEefke hier volgen.

etenvaneefke instagram

Inspiratie van EtenvanEefke op Welke of Pinterest

Welke en Pinterest zijn een soort digitale prikborden, waar je veel inspiratie vandaan kunt halen. EtenvanEefke heeft sinds kort zowel op Welke (Nederlandse site) als op Pinterest (Internationaal) een prikbord. Hier deel ik mijn eigen recepten, maar verzamel ik ook inspirerende gerechten van anderen. Neem gerust een kijkje bij EtenvanEefke op Welke of bij EtenvanEefke op Pinterest. Je kunt EtenvanEefke ook hier volgen!

etenvaneefke welke

social media pinterest

Schrijf je in per e-mail

Tenslotte kun je EtenvanEefke volgen door je e-mailadres in te vullen op de site (zie de pijl op onderstaande afbeelding). Je ontvangt dan direct een mailtje zodra er een nieuw bericht op EtenvanEefke geplaatst wordt.

Afbeelding1

Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestEmail to someonePrint this page

Een gedachte over “VOLG ETENVANEEFKE VIA SOCIAL MEDIA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *