GRATIS ALPRO SOJADRINK TESTEN?

alpro sojadrink mild gratis testen

Sinds ik geen melk meer drink staat er altijd een pak Alpro sojadrink (meestal ongezoet) in mijn koelkast. Wist je dat je van sojadrink heerlijk schuimende cappuccino’s maakt? Maar eigenlijk is sojadrink sowieso een hele goede vervanger voor melk. Of het nu in je koffie, een smoothie, met muesli of havermout of gewoon in een glas bij je boterham is. En ik mag jullie uitnodigen om de nieuwe Alpro Sojadrink Mild gratis te testen!

Sojadrink is van nature lactosevrij (en bevat ook geen gluten). Daarom is het zeer geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor bijvoorbeeld melk.

Alpro heeft nu een nieuwe variant: Alpro Sojadrink Mild, met een zachtere en meer subtiele smaak dan de Sojadrink Original. Ook als je niet zo van de typische smaak van soja houd, is dit dus een aanrader.

Gratis proberen? Meld je aan als tester en probeer zelf wat je van de Alpro Sojadrink Mild vind! Wees er wel snel bij, want er is plek voor 500 testers!

Je kunt je hier aanmelden.

Ik heb de Sojadrink Mild zelf natuurlijk ook alvast getest, in een smoothie, en hij is lekker! Ik ben trouwens ook benieuwd naar jullie ervaringen met sojadrink, dus laat na het testen hieronder even je reactie achter!

Dit is een gesponsord bericht.

alpro sojadrink mild gratis testen

Share on FacebookGoogle+Pin on PinterestEmail to someonePrint this page

4 gedachten over “GRATIS ALPRO SOJADRINK TESTEN?

  1. Pingback: GRATIS ALPRO SOJADRINK TESTEN? - LikeFood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *